OVER UNS
Smart Opinion brengt personen samen, die bereid zijn om geregeld deel te nemen aan betaalde enquêtes, die betrekking hebben op allerlei onderwerpen: nieuwe producten of diensten, websites, tv-programma's, tijdschriften, advertenties... Elk Smart Opinion-lid is vrij om te beslissen of het al dan niet deelneemt aan de enquêtes die worden toegestuurd, en is geenszins verplicht om deel te nemen op regelmatige tijdstippen.
Waarom zou ik Smart Opinion-lid worden?


U bent uniek - net als uw mening! Deel uitmaken van ons panel geeft u de kans om ons uw mening te geven over een onderwerp dat u interesseert, uw stem te laten horen over de actualiteit, of om mee te helpen aan de creatie van de producten van morgen.

We belonen u elke keer! Uw bijdrage wordt beloond aangezien u een geldelijke vergoeding ontvangt voor elke voltooide enquête. Het bedrag hangt af van de lengte van de vragenlijst. U beheert uw eigen account online.

Wij respecteren uw privacy! We handhaven te allen tijde totale geheimhouding. Alle reacties op onze betaalde enquêtes zullen worden behandeld op een statistische manier, en uw persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden worden overgemaakt. U bent volledig vrij om te beslissen of u deelneemt aan een bepaalde enquête.